THE M PLUS 2023 DRY HERB VAPORIZER - DYNAVAP MEDVAPE
search
  • THE M PLUS 2023 DRY HERB VAPORIZER - DYNAVAP MEDVAPE

DYNAVAP THE M PLUS 2023 VAPORIZER

1 099,95 kr
Inkl. moms

Introducerar Dynavap M Plus, det senaste tillskottet till Dynavaps sortiment.

Kvantitet

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Denna torrörtsvaporizer har flera funktioner som gör den till ett måste för alla entusiaster.

Det första finnlösa tipset med värmeindikationsmarkörer möjliggör snabbare uppvärmningstider och ger en kraftfull upplevelse. Tipset är också 15 % större i volym jämfört med den tidigare "M"-modellen, vilket innebär att du kan njuta av längre sessioner med mindre besvär.

Dynavap M Plus kan genomföra nästan fullständiga extraktioner i en enda värmecykel. Tillverkad helt i USA av medicinskt rostfritt stål är denna vaporizer hållbar och tillförlitlig. Det fyrkantiga luftintaget gör det enkelt att identifiera och kontrollera luftflödet för en anpassad upplevelse.

Med justerbar skål-funktionen kan du anpassa kammarens storlek efter dina behov och säkerställa en perfekt passform varje gång. "Pivot"-stilens rocker gör det möjligt för sömlös manuell luftflödeskontroll, vilket ger dig fullständig kontroll över din session.

Det förbättrade greppet med en robust taktil, texturerad yta gör Dynavap M Plus lätt att hantera och bekväm att använda. Doskammaren kan också fungera som en inbyggd kvarn, vilket gör det enkelt att förbereda ditt ört på språng.

Det avsmalnande munstycket passar tätt i 10 mm kvinnliga vattenstycksöppningar och säkerställer en mjuk och njutbar upplevelse.

Sammanfattningsvis är Dynavap M Plus den bästa torrörtsvaporizern för grönt och brunt material, och levererar oöverträffad smak och effektivitet. Med sina avancerade funktioner och hållbara konstruktion är Dynavap M Plus ett måste för alla torrörtsentusiaster som söker den ultimata upplevelsen av ångning.

Medvape erbjuder 24 timmars leverans till din dörr med DHL Express. Endast hos Medvape. Beställ din vaporizer före kl. 12:00, välj DHL Express-frakt och ta emot din leverans nästa dag. Gäller i hela Europa och världsomspännande frakt.

VCM 853-73-15-00.e
 Reviews

Be the first to write your review !