THCH

Välkommen till vår THCH-produktkategori!

Vad är THCH?

THCH är en fytocannabinoid som naturligt förekommer i små mängder i cannabisplantan. Genom en vetenskaplig process, kallad "terpenylation", där en terpenderivat används, kan THCH framställas genom att tillsätta extra kolatomer till CBD-molekylen. Detta skapar en ny molekyl med en längre kedja än CBD. THCH har snabbt blivit en eftersökt cannabinoid på grund av sin unika sammansättning och sägs vara en i sitt slag.

THCH-destillat: Mångsidighet och Renhet

THCH-destillatet är en renad extrakt som kan integreras i alla typer av produkter där andra cannabinoider används. Hos oss hittar du ett spännande utbud, där vissa produkttyper är mer vanliga än andra.

Vårt Utbud av THCH-Produkter:

THC-H Engångsvapor med Smakrika Variationer: Upptäck våra engångsvapor med smaker som Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pineapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, Juicy Apple, Mango Kush, Peach, Super Lemon Haze, Fresh Strawberry och Watermelon Zkittles.

Blandade Fruktsmakande THCH-gummibjörnar: Ett perfekt alternativ för de som föredrar en sötare variant.

CCELL Vape-teknik:

Våra engångsvapor är utrustade med CCELL-teknologi för en jämn och konsekvent upplevelse. Vår EVO-atomisering distribuerar värme jämnt och effektivt, vilket förbättrar upptagningen av ett brett spektrum av terpener.

Naturligt och THC-fritt:

Våra produkter är tillverkade av de finaste naturliga ingredienserna och innehåller rena organiska cannabinoider och terpener, helt utan tillsatser. Varje batch testas oberoende i laboratorium, vilket garanterar 0,00% THC-innehåll.

Viktigt att Notera:

Produkterna är 100% lagliga och tillverkade inom EU från hampaderiverad CBD.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Produkterna är inte lämpliga för gravida och ammande kvinnor, aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner.

Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

Produkterna följer Lagen Nr. 167/1998 §5.

Avsedda för industriella, tekniska och hortikulturella ändamål.

Inte för direkt konsumtion eller rökning.

Endast för försäljning till personer över 18 år.

Denna produkt är endast en samlarartikel.

Varför Välja Våra THCH-produkter?

Vår noggrant utvalda samling av THCH-produkter erbjuder en unik möjlighet att utforska denna spännande nya cannabinoid. Med sträng kvalitetskontroll och engagemang för renhet, garanterar vi en säker och laglig produktupplevelse. Vår användning av avancerad CCELL-teknologi säkerställer en jämn och effektiv leverans, vilket gör våra produkter till ett utmärkt val för de som söker det senaste inom cannabinoidinnovation.

THCH

Det finns 27 produkter.

Visar 1-27 av 27 objekt