VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE
search
  • VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE

VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL

4 999,95 kr
Inkl. moms

Släpp loss kraften i precisionsevaporering med The VENTY - Den ultimata höghastighetsvaporisatorn

Vi introducerar The VENTY, en revolutionerande nyhet inom vapingvärlden, konstruerad för att leverera en upplevelse som ingen annan. Som den snabbaste enheten i vårt sortiment, sätter The VENTY en ny standard inom vaporisatorteknik, genom att kombinera hastighet, effektivitet och oöverträffad kontroll av luftflödet.

Kvantitet

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

The VENTYs Exceptionella Funktioner:

Oöverträffad Luftflödeskontroll: The VENTY är den första vaporisatorn av sitt slag som har en justerbar luftflödeskontroll, som når upp till en anmärkningsvärd 20 liter/minut som högst. Detta möjliggör en anpassningsbar vapingupplevelse, så att du enkelt hittar ditt perfekta drag.

Snabb Uppvärmingstid: Med en förbluffande uppvärmningstid på bara 20 sekunder, är The VENTY alltid redo när du är det. Denna snabba prestanda är oöverträffad och erbjuder omedelbar vaporisering utan väntan.

Innovativ Värmeteknik: Med vår nydesignade mini-värmare, som använder både konvektions- och konduktionsvärmetekniker, säkerställer The VENTY att det inte blir någon förbränning, bara tillfredsställande, .

Exakt Temperaturkontroll: Justera temperaturen exakt från 40°C till 210°C direkt på enheten, skräddarsy varje session efter din personliga preferens för en fullständigt anpassad upplevelse.

Effektiv Laddning och Anslutning: Utrustad med USB-C-laddning och en Supercharge-funktion, når The VENTY en 80% laddning på bara 40 minuter. Dessutom, njut av bekvämligheten med Bluetooth-anslutning och Web App-kontroll för sömlös drift.

Avancerad Batterikraft: Driven av två högkapacitets 18650 Litiumjonbatterier, är The VENTY en sann kraftkälla, som levererar konsekvent prestanda och långvarighet.

Superior Kylmekanism: The VENTY har ett effektivt kylsystem. Den högpresterande kylaggregatet kylar ner ångan genom ett dubbelväggigt hus och en extra skärm, vilket säkerställer en sval och behaglig inhaleringskvalitet.

Säkerhet och Kvalitetssäkring: Som medicinskt certifierad tillverkare, ser vi till att The VENTY uppfyller högsta standarder för kvalitet och säkerhet. Den är tillverkad med livsmedelssäkra, värmetåliga material och är UL-certifierad, vilket garanterar en säker och pålitlig vaporisator.

Produkten inkluderar:

1 st. VENTY

1 st. USB-C Kabel

(USB typ C till USB typ C kontakt)

2 st. Normala Skärm, små

3 st. Grova Skärm, små

2 st. Kylaggregatskärm

2 st. O-Ring Ø9x1,5 mm

1 st. Fyllningskammareverktyg

1 st. Rengöringsborste

1 st. Bruksanvisning

Den Ultimata Vapinginnovationen:

The VENTY är inte bara en vaporisator; det är en maskin. Från dess justerbara luftflöde och snabba uppvärmningstid till dess effektiva kylning och robusta konstruktion, har varje aspekt av The VENTY noggrant designats för den kräsna användaren. Oavsett om du är en vapingentusiast eller ny på scenen, är The VENTY säker på att imponera med sin oöverträffade kraft, precision och prestanda.

7334

Video

Click on a thumbnail to load the video

 Reviews

Be the first to write your review !