APPLE 8% THCH VAPE 1ml - HERO MEDVAPE WEED THC
search
  • APPLE 8% THCH VAPE 1ml - HERO MEDVAPE WEED THC

APPLE 8% THCH VAPE 1ml - HERO

589,95 kr
Inkl. moms

Innovativa HERO Vapes Apple Smak 8% THCH och 35% 10-OH Vape

Upptäck framtiden för cannabinoid vaping med HERO Vapes innovativa 8% THCH och 35% 10-OH Apple Smak Vape.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

APPLE 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

Vårt premiumprodukt är resultatet av avancerad terpenylisering, en banbrytande process som förbättrar CBD-molekylen genom att lägga till extra kolatomer med hjälp av en terpen-derivat. Denna unika metod skapar THCH, en sällsynt och mycket eftertraktad förening inom cannabinoidvärlden.

Oöverträffad Kvalitet

På HERO Vapes är kvaliteten vår högsta prioritet. Vi samarbetar uteslutande med ledande leverantörer inom vape-industrin för att källa de finaste ingredienserna till våra produkter. När du väljer HERO, väljer du enastående kvalitet och försäkrar dig om att du får den ultimata vaping-kvaliteten.

Vår produkt är noggrant framställd av de finaste naturliga ingredienserna och innehåller ren organiska cannabinoider och terpener utan tillsatser. Varje sats genomgår rigorös oberoende laboratorietestning och garanterar 0,00% THC-innehåll.

State-of-the-Art CCELL-teknik

En jämn och konsekvent vaping-upplevelse med våra engångsprodukter, utrustade med den toppmoderna CCELL-tekniken. EVO-atomizern har vetenskapligt beräknad porfördelning och jämn värmefördelning, vilket möjliggör en bredare variation av terpener att lysa igenom och leverera upp till 34% mer smak. Den optimerade keramiska formuleringen och avancerad coil-design förbättrar termisk effektivitet. Dessutom genomgår värmespolen en behandling som är motståndskraftig mot oxidation, vilket ger exakt motstånd och en 20% ökning i produktkonsistens.

Lagligt och Säkert

Var lugn, alla våra produkter är 100% lagliga och stolt tillverkade i EU från CBD som utvinns från hampa. Säkerhet är vår prioritet, så vänligen förvara dessa produkter utom räckhåll för barn. De är inte lämpliga för gravida eller ammande kvinnor, yrkesverksamma som använder tung utrustning eller personer som planerar att köra motorfordon efter användning. Våra produkter följer lag nr 167/1998 §5 och är avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål. Observera att dessa produkter inte är avsedda för direkt konsumtion eller rökning och är endast tillgängliga för försäljning till personer över 18 år.

3800236001515

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !