THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

578,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE

Är du en älskare av apple kush stretch? Då har vi något nytt och spännande för dig: THC-JD Green Apple Crunch från El Gringo. Denna premiumprodukt är inte bara THC-fri utan också gjord med de bästa naturliga ingredienserna. Vår rena organiska cannabinoid- och terpenblandning är helt fri från tillsatser.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 57,90 kr
3 10% 173,69 kr
10 30% 1 736,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 57,90 kr
3 10% Up to 173,69 kr
10 30% Up to 1 736,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

THC-JD GREEN APPLE CRUNCH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

Varje sats av THC-JD Green Apple Crunch testas av oberoende laboratorier för att garantera 0,00% THC och överlägsen kvalitet. Vi strävar efter att alltid leverera en produkt som inte bara är säker men också av högsta möjliga standard.

Om THC-JD

Med över 100 identifierade cannabinoider i hampa och marijuanaväxter finns det mycket att utforska inom cannabisprodukters värld. Tetrahydrocannabioctyl, ofta förkortat till THC-JD, är en naturligt förekommande cannabinoid och en variant av THC. Trots dess strukturella likheter finns det en avgörande skillnad: längden på dess kol-svans, eller sidokedja. THC-JD är särskilt känt för sin oktylsidokedja, som skiljer den från delta 9 THC. Denna kedja med åtta kolatomer tyder på en större bindningsaffinitet med mänskliga cannabinoidreceptorer. I sin naturliga form finns THC-JD endast i extremt små mängder, och produktionsmetoden involverar förändring av CBD med värme eller kemiska katalysatorer.

Om 10-OH

10-OH är en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol som finns i små mängder i cannabisplantan men produceras i laboratorium genom att vätegenomvandla CBD, terpener eller använda artificiella magsafter. 10-OH produceras genom oxidation av hexahydrocannabinol via cytochrome P450, som huvudsakligen finns i levern och är ett nyckelenzym i metabolismen av främmande ämnen.

Om CCELL

CCELL-tekniken är utformad med vetenskapligt beräknad jämn porfördelning och jämn värmefördelning, vilket effektivt förångar ett brett utbud av terpener och levererar upp till 34% mer. Den optimerade keramiska formeln och förbättrad spoldesign med större termisk effektivitet, avancerad oxidationresistent behandling på värmespolen ger en mer exakt motstånd och 20% förbättring på produktkonsekvens. Upp till 57% lägre produktion av skadliga biprodukter, såsom aldehyder. Gjuten i vattensystem som kräver en tredjedel mindre bearbetning.

VIKTIG INFORMATION

Produkterna är 100% lagliga och tillverkas i EU från hampa-derivat CBD.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Inte lämplig för gravida och ammande kvinnor, aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner.

Vid missbruk, drick och ät tillräckligt, eventuella effekter kommer att avta inom några timmar.

Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

Produkten överensstämmer med lag nr. 167/1998 §5.

Avsedd för industriella, tekniska och trädgårdsändamål.

Inte för direkt konsumtion eller rökning.

Endast en samlarprodukt.

Försäljning endast till personer över 18 år.

3800236001454

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !