9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW - 9% THC-H + 35% 10-OH

Välkommen till EL GRINGO, din pålitliga källa för premium cannabisprodukter i Europa. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder den exklusiva EL GRINGO THC-H Hawaiian Snow Disposable. Det här är en produkt som sticker ut från mängden och ger dig en unik upplevelse av högkvalitativt cannabisextrakt. Läs vidare för att upptäcka vad som gör den här produkten så speciell.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO

Hawaiian Snow - En Cannabis Cup-vinnare från 2003

Hawaiian Snow är en legendarisk stam som vann Cannabis Cup år 2003. Den är en trippelkorsning av Haze-genetik, inklusive Neville's Haze, Pure Haze och Hawaiian Haze, vilket ger upphov till en överlägsen sativa-linje. Denna stam är känd för sin uppiggande och kreativa effekt, perfekt för dem som söker en energigivande upplevelse.

THC-H och 10-OH - Nykomlingar i Cannabinoidvärlden

THC-H är en av de nya cannabinoiderna som har isolerats och utforskats. Det är en molekyl med en längre kedja än vanligt THC, vilket antyder en högre bindningsförmåga till människors cannabinoidreceptorer. Den här produkten innehåller 9% THC-H, vilket ger en unik upplevelse för erfarna användare.

Vi har också inkluderat 35% 10-OH, som är en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol. Denna förening är känd för sina potentiella hälsofördelar och är en spännande tillsats till vår Hawaiian Snow Disposable.

CCELL-teknologi för en överlägsen upplevelse

Vår Hawaiian Snow Disposable är utrustad med CCELL-teknologi, som är utformad med noggrant beräknad porfördelning och jämn värmefördelning. Detta garanterar en effektiv atomisering av en bredare variation av terpener och ger upp till 34% mer extraktion. Med en optimerad keramisk sammansättning och förbättrad spoleutformning erbjuder den även en förbättrad termisk effektivitet och 20% ökad produktkonsistens.

Säkerhet och Legalitet

Vi är måna om din säkerhet och följer alla lagar och föreskrifter. Våra produkter är 100% lagliga och tillverkade i EU från hampaderiverad CBD. Vi uppmanar alla att hålla produkterna utom räckhåll för barn och att inte använda dem under graviditet eller amning. Dessutom ska de inte användas av förare eller operatörer av tunga maskiner.

Observera att eventuella oönskade effekter av produkten kommer att avta inom några timmar. Kör inte motorfordon eller använd tunga maskiner efter att ha konsumerat produkten.

Sammanfattning

EL GRINGO THC-H Hawaiian Snow Disposable är en exklusiv produkt som erbjuder en unik upplevelse av cannabisextrakt med hög kvalitet. Med en kombination av THC-H och 10-OH samt den avancerade CCELL-teknologin kan du förvänta dig överlägsen prestanda och smak. Vi betonar vikten av att använda produkten säkert och ansvarsfullt och följa alla gällande lagar och föreskrifter.

3800236001201

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !