9% THCH VAPE + 35% 10-OH JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE

899,95 kr
Inkl. moms

9% THCH + 35% 10-OH SAFTIGT ÄPPLE - ENGÅNGS KÄRNA

Upptäck den senaste innovationen inom hampabaserade produkter med vår exklusiva 9% THCH + 35% 10-OH Saftigt Äpple - Engångskärna. Denna toppmoderna produkt kombinerar nyskapande vetenskap med en utsökt smak av saftigt äpple för en upplevelse utöver det vanliga.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 90,00 kr
3 10% 269,99 kr
10 30% 2 699,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 90,00 kr
3 10% Up to 269,99 kr
10 30% Up to 2 699,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH JUICY APPLE DISPOSABLE CORE

Naturliga Ingredienser och Ren Kvalitet

Varje laddning av denna produkt är noggrant framställd med endast de bästa naturliga ingredienserna. Med en ren blandning av organiska cannabinoider och terpener, utan några tillsatser, erbjuder vi en produkt som är helt THC-fri. Säkerheten och kvaliteten på våra produkter är vår högsta prioritet, därför testas varje batch av oberoende laboratorier för att garantera 0,00% THC-innehåll.

THC-H: En Ny Dimension av Cannabinoider

I cannabisväxternas värld finns över 100 identifierade cannabinoider, och THC-H är en av de senaste att utforskas. THC-H, skapat genom en process som kallas "terpenylation", innebär en kombination av heptylresorcinol med en terpenderivat som PMD. Detta skapar en molekyl med längre kedja än THC, vilket tyder på en högre bindningsaffinitet till människans cannabinoidreceptorer. THC-H finns i sin naturliga form endast i mycket små mängder.

10-OH: Vetenskapligt Framtagen

10-OH är en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol, som normalt finns i spårmängder i cannabisplantan. I praktiken produceras det i laboratoriet genom att väteaddera CBD, terpener eller använda konstgjorda magsafter. 10-OH framställs genom oxidation av hexahydrocannabinol via cytochrom P450, en nyckelenzym i metabolismen av främmande ämnen.

CCELL Teknologi

Med sin vetenskapligt beräknade jämn porfördelning och värmefördelning atomiserar EVO effektivt ett brett spektrum av terpener och levererar upp till 34% mer. Den optimerade keramiska formulan och förbättrade spoldesignen med ökad termisk effektivitet, avancerad oxidationstålig behandling på värmespolen, ger en mer exakt motstånd och 20% förbättring i produktkonsistens. Upp till 57% lägre produktion av skadliga biprodukter, såsom aldehyder. Tillverkad i vattensystem som kräver en tredjedel mindre bearbetning.

Viktig Information och Ansvarsfriskrivning

Alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkade i EU från hampaderiverad CBD. Förvara produkten utom räckhåll för barn. Denna produkt är

inte lämplig för gravida och ammande kvinnor, för aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner.

Vid felaktig användning, drick och ät tillräckligt; eventuella effekter kommer att avta inom några timmar. Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag. Produkten överensstämmer med Lag nr 167/1998 §5 och är avsedd för industriella, tekniska och trädgårdsodlingsändamål. Inte för direkt konsumtion eller rökning. Detta är en samlarprodukt endast. Dessa produkter säljs enbart till personer över 18 år.

CORE
3800236001133

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !