9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THCH WATERMELON ZKITTLES - 9% THC-H + 35% 10-OH

Välkommen till EL GRINGO, där vi stolt presenterar vår extraordinära EL GRINGO THCH WATERMELON ZKITTLES Engångsprodukt. Detta produkt är ett verkligt mästerverk inom cannabisvärlden, med den perfekta sammansmältningen av smak och styrka. Vår Watermelon Zkittlez, även känd som "Watermelon Skittles," är en indica-dominerad hybridstam med en ljuvligt fruktig doft och smakprofil.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO

THC-fri med rena ekologiska ingredienser

Vårt åtagande för kvalitet är oändligt. EL GRINGO THC-H WATERMELON ZKITTLES är helt fri från THC och innehåller endast de finaste naturliga ingredienserna, inklusive rena ekologiska cannabinoider och terpener, utan tillsatser. Vi prioriterar renheten av våra produkter för att ge dig en enastående upplevelse.

Sträng testning för kvalitetssäkring

Vi förstår vikten av förtroende och öppenhet. Varje sats av vår Watermelon Zkittlez Disposable genomgår rigorös testning av oberoende laboratorier för att säkerställa en oöverträffad THC-innehåll på 0,00%. Vi garanterar överlägsen kvalitet som uppfyller branschens högsta standarder.

Avslöjande av THC-H: En ny front inom cannabinoider

THC-H, eller THC-Hexahydrocannabinol, är i framkant av cannabinoidinnovation. Med över 100 cannabinoider identifierade i hampa- och marijuanaväxter representerar THC-H en ny front. Enkelt uttryckt använde forskare en process som kallas "terpenylation" för att förena heptylresorcinol med en terpenderivat som kallas PMD. Detta resulterade i en ny molekyl med en längre kedja än traditionell THC, vilket antyder en starkare bindning till mänskliga cannabinoidreceptorer. Naturligt THC-H förekommer i spårmängder men har stor potential.

Upptäck 10-OH: En hydroxiderivat

Vår Watermelon Zkittlez Disposable innehåller också 10-OH, en hydroxiderivat av hexahydrocannabinol. Även om det förekommer i små mängder i cannabisväxten, produceras det främst i laboratorier genom väteering av CBD, terpener eller användning av konstgjorda magsafter. 10-OH skapas genom oxidation av hexahydrocannabinol via enzymet cytochrome P450, främst finns i levern. Den spelar en avgörande roll i metabolismen av främmande ämnen.

Upplev CCELL-teknik för förbättrad ångkvalitet

EL GRINGO använder banbrytande CCELL-teknik i vår Watermelon Zkittlez Disposable. Vetenskapligt utformad för jämn porfördelning och jämn värmespridning atomiserar vår enhet effektivt ett brett spektrum av terpener och ger upp till en tredjedel mer. Med optimerad keramisk sammansättning och förbättrad spolformning ger den överlägsen termisk effektivitet och har en avancerad behandling mot oxidation på uppvärmningsspolen. Detta resulterar i exakt motstånd och en märkbar 20% förbättring av produktkonsistensen, tillsammans med en imponerande 57% minskning av skadliga biprodukter som aldehyder. Vår produkt gjuts i vattensystem och kräver en tredjedel mindre bearbetning.

Laglig, säker och i enlighet med regelverk

EL GRINGO ser till att alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkas i EU med CBD från hampa. Kom ihåg att hålla våra produkter utom räckhåll för barn och undvik användning om du är gravid, ammar, är en aktiv förare eller operatör av tungt maskineri. Vid missbruk är det viktigt att konsumera tillräckligt med mat och vätska, eftersom eventuella effekter kommer att avta inom några timmar. Undvik att köra fordon eller använda tungt maskineri efter konsumtion. Våra produkter följer Act No. 167/1998 §5 och är avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål. De är inte avsedda för direkt konsumtion eller rökning och är samlarobjekt som är tillgängliga exklusivt för personer över 18 år.

3800236001249

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !