8% THC-JD + 35% 10-OH BERRY GELATO - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH BERRY GELATO - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE BERRY GELATO INDICA 1ml - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-JD BERRY GELATO ENGÅNGSVAPOR

Välkommen till en ny era av vaping med EL GRINGO THC-JD Berry Gelato Engångsvapor!

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Unik Sammansättning: 8% THC-JD + 35% 10-OH

Upptäck kraften i vår exklusiva kombination av 8% THC-JD och 35% 10-OH i Berry Gelato-smaken. Detta är en av de första THC-JD engångsvaporna på marknaden, skapad för att ge en exceptionell upplevelse.

Indica-dominant Hybrid: Berry Gelato Smak

Berry Gelato, även känd som "Blueberry Gelato", är en indica-dominant hybrid marijuana stam skapad genom korsning av Thin Mint Girl Scout Cookies med Blueberry. Denna stam kännetecknas av aromatiska fruktiga smaker med jordiga undertoner.

Högsta Kvalitetsstandard: Tillverkad i EU

Vår THC-JD 2ml engångsvapor är tillverkad i EU enligt de högsta kvalitetsstandarderna. Vi använder endast de bästa naturliga ingredienserna, rena organiska cannabinoider och terpener, utan tillsatser.

Laboratorietestad för Garanterad Kvalitet

Varje sats är testad av oberoende laboratorier för att garantera 0,00% THC och överlägsen kvalitet.

Innovation inom Cannabinoider: THC-JD

Med över 100 cannabinoider identifierade i hampa och marijuanaväxter, fortsätter marknaden för cannabisprodukter att växa. Tetrahydrocannabioctyl, vanligtvis förkortat till THC-JD, är en naturligt förekommande cannabinoid och en THC-variant. Dess mest anmärkningsvärda egenskap är dess oktyl sidokedja, vilket skiljer den från delta 9 THC. Denna kedja med åtta kolatomer tyder på en högre bindningsaffinitet med mänskliga cannabinoidreceptorer.

10-OH: Hydroxiderivat av Hexahydrocannabinol

10-OH är ett hydroxyderivat av hexahydrocannabinol som finns i små mängder i cannabisplantan, men i praktiken produceras det i laboratoriet genom att hydrogenera CBD, terpener eller använda artificiell magsaft.

Viktigt Ansvarsfriskrivning

Alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkade i EU från hampa-derivat CBD. Produkterna är inte lämpliga för gravida och ammande kvinnor, för aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner. Vid felanvändning, drick och ät tillräckligt, eventuella effekter kommer att avta inom några timmar. Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

Inte för direkt konsumtion eller rökning

Detta är en samlarprodukt endast. Produkterna är endast till salu för personer över 18 år och är avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål enligt Lag Nr. 167/1998 §5.

3800236001256

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !