search

PEACH 8% THCH VAPE 1ml - HERO

589,95 kr
Inkl. moms

Introducerar HERO's PEACH 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1 ml - Den Ultimata Persika Vapen Smaken!

Upptäck den oöverträffade världen av THCH, en banbrytande fytokannabinoid som naturligt finns i spårämnen inom cannabisväxten.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

PEACH 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

Skapad genom den moderna processen av "terpenylisering," skapas THCH genom att lägga till extra kolatomer till CBD-molekylen med hjälp av en terpen-derivat. Denna innovativa metod resulterar i en unik, längre kedja av molekyler, vilket gör THCH till en mycket eftertraktad förening inom cannabinoidvärlden.

Kvalitet du kan lita på

På HERO Vapes är kvalitet vår högsta prioritet. Vi samarbetar uteslutande med branschledande vape-leverantörer för att skaffa de finaste ingredienserna till våra produkter. När du väljer HERO väljer du kompromisslös kvalitet och säkerställer att du njuter av inget annat än den finaste vapingkvaliteten.

Vår produkt är noggrant tillverkad av de renaste naturliga ingredienserna, med organiska cannabinoider och terpener utan tillsatser. Varje batch genomgår strikt oberoende laboratorietester, vilket garanterar en 0,00% THC-halt.

CCELL Vape-teknologi

Upplev konsekvent jämnhet med våra engångsprodukter, tack vare CCELL-teknologin. Vetenskapligt designad porfördelning och jämn värmefördelning i EVO säkerställer att en bredare variation av terpener atomiseras och levererar upp till 34% mer smak. Den optimerade keramiska formuleringen och avancerad coil-design förbättrar termisk effektivitet. Uppvärmningscoilen är behandlad för att motstå oxidation, vilket ger precis motstånd och en 20% förbättring av produktkonsistensen.

ANSVARSBESTÄMMELSE:

Alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkas inom EU från hampa-avled CBD.

Håll dem utom räckhåll för barn. Dessa produkter är inte lämpliga för gravida eller ammande kvinnor, aktiva eller professionella förare eller operatörer av tunga maskiner.

Vänligen avstå från att köra motorfordon eller använda tunga maskiner efter intag.

Våra produkter följer lagen 167/1998 §5.

Avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål.

De är inte avsedda för direkt konsumtion eller rökning.

Våra produkter är endast tillgängliga för personer över 18 år.

Denna produkt är avsedd endast för samlare.

3800236001492

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !